>  H O M E

>  B E D R I J F

>  P R O D U C T E N

>  P R O M O T I E S

>  C O N T A C T

>  R O U T E

[ DEALERSLIJST ]

zoek in site
home

mail us


Bvba Dejan nu ook op Facebook! Word fan en volg onze activiteiten op de voet...!

 

Sinds 1982 verdeelt de firma DEJAN autocosmetische producten in garages, carrosseriebedrijven en carwashes. Wij durven met fierheid zeggen dat wij één van de bekendste en meest gegeerde producten verkopen.

SERVICE is onze leuze

Per provincie beschikken wij over een ervaren vertegenwoordiger die u met kennis van zaken deskundig advies kan verlenen over het gebruik van onze producten.

Leveringstermijn

Wij beschikken over een ruime voorraad zodat wij normaal altijd uit voorraad kunnen leveren. Bestellingen die ons voor 11.00 u. bereiken, worden de volgende werkdag wij u geleverd.

Autoglyms professioneel assortiment wordt in meer dan 40 landen over de wereld gebruikt bij autofabrikanten, auto- en transportbedrijven, carrosserie, leasing,... Dat is het resultaat van 30 jaar doorlopend onderzoek in het ontwikkelen en creëren van nieuwe producten die perfect aansluiten bij de noden van de professioneel, terwijl we nauwgezet aandacht besteden aan het milieu en de veiligheid van de gebruiker.

De uitgebreide productenlijst en gedetailleerde uitrusting in deze folder garanderen de beste resultaten tegen een minimale kostprijs. Autoglyms ondersteuning voor de professioneel betekent niet alleen de bevoorrading van de best beschikbare producten, maar ook een degelijk en vakkundig naverkoopsdienstbetoon waarbij we voor niemand moeten onderdoen.

Autoglyms nationaal netwerk van ervaren plaatselijke verdelers levert onmiddellijk en geeft - wanneer nodig - deskundig advies. Het volgen van trainingscursussen, ter plaatse of bij de invoerder, is mogelijk voor de gebruikers van Autoglym producten die op de hoogte wensen te blijven van de laatste nieuwigheden en methodes. Op het vlak van verzorging van auto's heeft Autoglym een toonaangevende reputatie verworven. De kwaliteit van andere producten wordt eraan getoetst en beoordeeld.

 

BVBA DEJAN SPRL  _  TEL +32 56 31 12 89  _  INFO@DEJAN.BE  _  WEBDESIGN LASON MEDIA DESIGN